TiNewss.com

Berimbang Mengabarkan

Ceu Edoh

(Isuk-isuk Édoh geus ngabangingik ceurik bari nyeunyeupeng HP salakina.) Ceu Édoh:"Akaaang… meuni kacida ka Édoh téh." Kang Uhé:"Aya naon.. Édoh?...