• Sabtu, 21 Mei 2022

Tol teh Ibarat Telepon, Panyambung jeung Pamisah

- Senin, 20 September 2021 | 07:35 WIB
Tol Ibarat Pemisah
Tol Ibarat Pemisah






Inget mangsa katukang, yen putusna silaturahmi kuring jeung manehna, alatan telepon. Nya dina telepon pisan muragkeun basa nu tungtungna papisah. Papisah salawasna.





Aya kasedih, aya kakeuheul ka telepon teh. Coba lamun teu aya telepon, moal aya pacongkedan, moal aya masalah. Masalah leutik moal jadi gede. Ku alatan telepon sok silih otelan. Da kesel lamun teu otel, na tungtungna masalah leutik jadi gede, nu antukna papisah.





Tapi, ku jalaran telepon oge, kuring ngahiji.





Biasa, nu awalna nanya basa basi, nu akhirna jadi deukeut beneran. Ngahiji. Pacantel ati, nepi ka tahunan.

Halaman:

Editor: Asep D Darmawan

Terkini

Pasar Dgital, UMKM dan Kampung

Kamis, 3 Maret 2022 | 14:35 WIB

Belajar dari Perang Ukraina, Alutsista itu Penting

Minggu, 27 Februari 2022 | 05:45 WIB

Antara Petani, Padi dan Minyak Goreng

Sabtu, 5 Februari 2022 | 20:42 WIB

Halu dan Tikukur

Rabu, 1 Desember 2021 | 07:27 WIB

Pariwisata dan Parkir

Minggu, 21 November 2021 | 08:14 WIB

Nge-Branding itu Tidak Mudah, Kawan!

Sabtu, 6 November 2021 | 19:52 WIB

Normal atau Serasa Normal

Minggu, 3 Oktober 2021 | 20:47 WIB

Perubahan Warisan Budaya Jatigede

Sabtu, 25 September 2021 | 15:54 WIB

Kekuatan Imajinasi

Selasa, 21 September 2021 | 07:26 WIB

Tol teh Ibarat Telepon, Panyambung jeung Pamisah

Senin, 20 September 2021 | 07:35 WIB

Imajinasi, Pengetahuan dan Pencapaian

Minggu, 19 September 2021 | 09:08 WIB

Sistem Giliran Ojek Pangkalan dalam Organisasi

Selasa, 14 September 2021 | 07:06 WIB

Cilor, PTM dan PTMT

Jumat, 3 September 2021 | 07:00 WIB
X