• Minggu, 28 November 2021

Tol teh Ibarat Telepon, Panyambung jeung Pamisah

- Senin, 20 September 2021 | 07:35 WIB
Tol Ibarat Pemisah
Tol Ibarat Pemisah






Inget mangsa katukang, yen putusna silaturahmi kuring jeung manehna, alatan telepon. Nya dina telepon pisan muragkeun basa nu tungtungna papisah. Papisah salawasna.





Aya kasedih, aya kakeuheul ka telepon teh. Coba lamun teu aya telepon, moal aya pacongkedan, moal aya masalah. Masalah leutik moal jadi gede. Ku alatan telepon sok silih otelan. Da kesel lamun teu otel, na tungtungna masalah leutik jadi gede, nu antukna papisah.





Tapi, ku jalaran telepon oge, kuring ngahiji.





Biasa, nu awalna nanya basa basi, nu akhirna jadi deukeut beneran. Ngahiji. Pacantel ati, nepi ka tahunan.

Halaman:

Editor: Asep D Darmawan

Terkini

Pariwisata dan Parkir

Minggu, 21 November 2021 | 08:14 WIB

Nge-Branding itu Tidak Mudah, Kawan!

Sabtu, 6 November 2021 | 19:52 WIB

Normal atau Serasa Normal

Minggu, 3 Oktober 2021 | 20:47 WIB

Perubahan Warisan Budaya Jatigede

Sabtu, 25 September 2021 | 15:54 WIB

Kekuatan Imajinasi

Selasa, 21 September 2021 | 07:26 WIB

Tol teh Ibarat Telepon, Panyambung jeung Pamisah

Senin, 20 September 2021 | 07:35 WIB

Imajinasi, Pengetahuan dan Pencapaian

Minggu, 19 September 2021 | 09:08 WIB

Sistem Giliran Ojek Pangkalan dalam Organisasi

Selasa, 14 September 2021 | 07:06 WIB

Cilor, PTM dan PTMT

Jumat, 3 September 2021 | 07:00 WIB

Banjir dan Kemandirian

Kamis, 2 September 2021 | 07:00 WIB

Tunggul Hideung dan Mimpi

Rabu, 1 September 2021 | 08:26 WIB

Sumedang Pasti Bisa, Manajemen Sentuhan Hati

Sabtu, 28 Agustus 2021 | 05:00 WIB

Waspada!

Kamis, 26 Agustus 2021 | 07:00 WIB

PPKM versus Merdeka

Selasa, 24 Agustus 2021 | 06:52 WIB

Mati Ketawa ala Ganjar, Mau Sindir Siapa?

Sabtu, 21 Agustus 2021 | 06:56 WIB

Serba-Serbi Mudik Lebaran 2021

Sabtu, 15 Mei 2021 | 08:29 WIB
X