Nikita Mirzani


Ceu Édoh balik ti salon, katingali paromanna jamedud.


Kang Uhé:”Édoh, kunaon balik ti salon téh meni jamedud kitu? Teu jadi potong rambutna?”

Ceu Édoh:”Jadi, ngan Édoh kesel ka tukang motongna.”

Kang Uhé:”Naha kunaon?
Teu bisaeun motongna?”

Ceu Édoh:”Lain kitu, basa Édoh geus dipotong pondok, si tukang motong rambut ngomong kieu,” Euceu, meuni geulis, jiga Nikita Mirzani,” Ceunah.

Kang Uhé:”Naha disebut geulis maké baeud sagala?”

Ceu Édoh:”Da Édoh mah embung disebut jiga Nikita mirzani, hayang jiga Raisa.” (Rina Indrawati)***

Terima Kasih Untuk Berbagi Informasi, Silakan Klik Tombol di Bawah !
  • 10
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
    10
    Shares
%d blogger menyukai ini: