Nasi Kebuli


Ceu Édoh:”Sok anéh ka jelema jaman kiwari.”
Kang Uhé:”Na.. Kunaon kitu, Édoh?”
Ceu Édoh:”Enyaa… Kadaharan teu sehat, tapi loba nu meuli, malah nepi ka ngantri sagala rupa.”
Kang Uhé:”Kadaharan naon kitu nu teu séhat téh, Édoh?”
Ceu Édoh:”Étaa.. nu dagang nasi “kebuli”, geus puguh teu séhat sanguna meunang dikebulan, deer…dibareulian.”

Terima Kasih Untuk Berbagi Informasi, Silakan Klik Tombol di Bawah !
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
%d blogger menyukai ini: