Kiriman Nyasar

Kang Uhé:”Édoh… kumaha kiriman ti Akang jang Emak, geus nepi?”

Ceu Édoh:”Édoh tadi geus dua kali datang ka satpam can aya waé.”

Kang Uhé:”Naha nya… ceuk babaturan Akang mah ceunah geus titadi di ditunda di satpam.”

Ceu Édoh:”Enyaa.. Édoh gé penasaran, ieu anu katilu kali Édoh ka satpam kantor Akang nanyakeun kiriman jang Emak, can aya keneh ceunah.”

Kang Uhé:”Naha satpam kantor Akang? Pan Emak keur dirawat di rumah sakit, nya… di satpam rumah sakit atuh Édoh… bet los-los ka satpam kantor Akang.”

Terima Kasih Untuk Berbagi Informasi, Silakan Klik Tombol di Bawah !
  • 8
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
    8
    Shares
%d blogger menyukai ini: