Kacida

(Isuk-isuk Édoh geus ngabangingik ceurik bari nyeunyeupeng HP salakina.)

Ceu Édoh:”Akaaang… meuni kacida ka Édoh téh.”

Kang Uhé:”Aya naon.. Édoh? Meni rareuwas, jeung maké ceurik sagala.”

Ceu Édoh:”Taah… bacaaa… di HP Akang. Akang rék meuli janda bolong. Kacidaaa…. “

Kang Uhé:”Heu.. euhhh… na kunaon kitu? Da murah ngan lima belas rebuan jeung lucu deuih alus.”

(Ceu Édoh beuki tarik ceurikna)

Ceu Édoh:”Nahaa… kurang campernik naon atuh ari Édoh? Nepi ka rék meuli janda bolong sagala?”

Kang Uhé:”Kela… ari Édoh nyaho janda bolong téh naon? Ieuh, éta téh ngaran tatangkalan, kaasup spesies monstera obliqua.Nu kieu taaah… tangkalna téh…. “

Jep… wéh…harita kénéh Ceu Édoh langsung répéh.

Terima Kasih Untuk Berbagi Informasi, Silakan Klik Tombol di Bawah !
  • 3
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
    3
    Shares
%d blogger menyukai ini: