TiNewss.com

Berimbang Mengabarkan

Ceu Edoh Tea

(Isuk-isuk Édoh geus ngabangingik ceurik bari nyeunyeupeng HP salakina.) Ceu Édoh:"Akaaang… meuni kacida ka Édoh téh." Kang Uhé:"Aya naon.. Édoh?...

Ceu Édoh:"Sok anéh ka jelema jaman kiwari."Kang Uhé:"Na.. Kunaon kitu, Édoh?"Ceu Édoh:"Enyaa… Kadaharan teu sehat, tapi loba nu meuli, malah...