Batman Keuna Covid-19

Kang Uhé:”Édoh, Robert Pattinson nu jadi boga lakon Betmén ceunah keuna covid-19.”

Ceu Édoh:”Pantes rék keuna covid gé. Da tara nurut kana protokol kaséhatan.”

Kang Uhé:”Na kumaha kitu?”

Ceu Édoh:”Enyaa.. ceuk protokol kaséhatan gé, maké masker keur jaman covid mah nutupan irung. Ari Betmén ti bareto maké maskerna diluhureun waé irung.”

Terima Kasih Untuk Berbagi Informasi, Silakan Klik Tombol di Bawah !
  • 7
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
    7
    Shares
%d blogger menyukai ini: